.

Operator ne gjuhen shqipe nga shtepia dhe per punesim me/pa eksperience, njoftime pune per kujdestare per te moshuar kasiere ne casa italia ndihmes kuzhinier.

Apr 28, 2021 · Turizëm dhe Hotelieri , 1. .

Përshkrim i shkurtër.

kerkojme.

al. Drejtshkrimi i gjuhës shqipe nuk është i pamundur për të gjithë shqiptarët, madje edhe []. May 2, 2023 · Kerkohet Te Punesohen Operatore Telefonike (Femra) Per Shitje Ne Gjuhen Shqipe.

.

Trusted seller. Operatore ne gjuhen shqipe ( sherbim klienti) Detyrat: -Thirrjet jane inbound/outbound. Njoftimefalas eshte celsi i suksesit te karrieres tuaj per shitese kerkoj.

Gjej pun on line. .

.

Metoda ka libër mësimesh dhe libër ushtrimesh për çdo nivel.

Albest. .

. .

com ose na kontaktoni ne +355693465896.
23 Mar 14:53.
.

kerkojme.

.

. . class=" fc-falcon">Newservice.

. . Oferta Pune Per Operatore Ne Call Center Anglisht Dhe Gjuhe Te Tjera. . Ofrohet vend pune Operatore ne gjuhen shqipe.

.

May 2, 2023 · Kerkohet Te Punesohen Operatore Telefonike (Femra) Per Shitje Ne Gjuhen Shqipe. ALBEST.

Metoda ka libër mësimesh dhe libër ushtrimesh për çdo nivel.

al, kerko pune, kerko vende pune, pune nga shtepia, pune online, njoftime falas, oferta pune kerko-fillo.

Gjuha shqipe (ose thjesht shqipja) është gjuhë dhe degë e veçantë e familjes indo-evropiane që flitet nga rreth 7-10 milionë njerëz në botë, kryesisht në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, por edhe në zona të tjera të Evropës Juglindore ku ka një popullsi shqiptare, duke përfshirë Malin e Zi dhe Luginën e Preshevës.

Oferta Pune Capital Company Ofron Mundesi Punesimi Per Team Leader, Retention Dhe Operator Ne Gjuhen Gjermane, Spanjisht Dhe Italis Capital Company kompani qe operon ne fushen e Telekomunikacionit ofron vende pune per: -Team Leader-Retention-Operatore ne gjuhen Gjermane, Spanjisht dhe Italisht Kriteret e.

See more of Kerko-Fillo.