.

Kur keni një ëndërr që ju tregon se gjyshja juaj ka vdekur.

Babai i ndjerë të hap derën e ushqimit në ëndërr: Ky vizion tregon se Zoti do t'i sigurojë ëndërrimtarit shumë mirësi dhe. Kur një person shumë shpesh sheh të afërmin e tij të vdekur, ai duhet të shkojë në kishë dhe të vendosë një qiri për paqen për t'i dhënë haraç prindrit.

May 14, 2020 · ËNDËRRIMI I TË VDEKURIT TË LUMTUR.

Nëse ëndërrohet që personi i.

. Një ëndërr e tillë, paralajmërojnë një martesë të palumtur, dhe që fëmijët e lindur nga ajo. May 19, 2020 · Të shohësh të afërm të vdekur në ëndërr mund të jetë një vizion i mirë nëse nuk shoqërohet me trishtim dhe të qara, por ç'të themi për të parë të afërm të vdekur ndërsa ata janë gjallë në realitet? Këtu janë interpretimet e plota në vizionin e të afërmve të vdekur.

.

class=" fc-falcon">1. 45. Për shembull, prindërit, ëndërruar në një mjedis të ngrohtë, përfaqësojnë mirëqenien në jetën private dhe.

Ëndërrimi i njeriut të vdekur që është i lumtur, në kushte të mira, me rroba të bardha ose të gjelbra, duke u mahitur ose duke folur fjalë të mira – do të thotë se i vdekuri po jeton në qetësi në parajsë dhe është në gjendje të mirë. I sëmuri kur sheh bajame të lulëzuar do të shërohet shpejt dhe në të kundërtën do të.

Kur ëndërrimtari sheh që njerëz të famshëm hyjnë në shtëpinë e tij, kjo shpreh një problem dhe shpjegon një krizë të madhe që do t'i ndodhë, dhe ky problem është për shkak të një burri, nëse ky person i famshëm është një burrë dhe për shkak të një gruaje, nëse ajo është një artiste e njohur.

.

. Kuptimi i ëndrrave.

Nëse dikush sheh në ëndërr që i vdekuri i afrohet fytyrë qeshur, e përshëndet dhe përqafohet me të, kjo nënkupton lajm të mirë. 10.

.
.
May 14, 2020 · Nëse dikush sheh në ëndërr që i vdekuri i afrohet fytyrë qeshur, e përshëndet dhe përqafohet me të, kjo nënkupton lajm të mirë.

.

4.

. Jul 11, 2017 · Nëse dikush sheh në ëndërr që i vdekuri i afrohet fytyrë qeshur, e përshëndet dhe përqafohet me të, kjo nënkupton lajm të mirë. .

Jan 3, 2020 · Interpretimi i një ëndrre që përqafon një grua shtatzënë të vdekur. Sipas Imam Ibn Sirin, vdekja e një nëne në një ëndërr të sëmurë simbolizon afatin e afërt. pershendetj,kam nje enderr qe par po deshiroj nga ju qe tne shpjegoni d. Nëse dikush sheh në ëndërr që i vdekuri i afrohet fytyrë qeshur, e përshëndet dhe përqafohet me të, kjo nënkupton lajm të mirë. .

Nëse shihet në ëndërr njeriu që ka vdekur dhe është i veshur me rroba të vjetra, të grisura, të pluhurosura ose duket i pikëlluar – ai nuk do të jetë i qetë në botën e ardhshme.

Nëse ëndërrohet që personi i. .

Nëse ëndërrohet që personi i.

.

Dhe ndërsa ëndërrimi i një personi të vdekur mund jetë diçka e frikshme, kjo nganjëherë mund jetë një shenjë e.

Nëse shihet në ëndërr njeriu që ka vdekur dhe është i veshur me rroba të vjetra, të grisura, të pluhurosura ose duket i pikëlluar – ai nuk do të jetë i qetë në botën e ardhshme.

Ai që sheh në ëndërr se ka përleshje me nënën e tij, duhet të marrë zemrën dhe bekimet e nënës kur të zgjohet.